Řezy Raffaelo

Kdysi dávno jsem tento recept našla na netu a kdysi dávno jsem takto vznešeně nazvanou buchtu pekla a po letech na ni opět přišla řada, jelikož mi zůstal sáček kokosu od Vánoc a já jsem se rozhodla pro jeho likvidaci tou nejlepší formou. V původním receptu je buchta pouze bílá, já jsem ji dnes trošku zmramorovala tak, že jsem do půlky těsta dala kakao a střídavě je nalila na plech vysypaný kokosem.

Těsto: 2 hrnky polohrubé, 1 hrnek cukru, 1 prdopeč, 2 vejce, půl hrnku oleje, 1 hrnek mléka a můj nezbytný kelímek jogurtu. Těsto na plechu se posype 20 dkg
 (1 sáček) kokosu smíchaným s 1 hrnkem mletého cukru. Takto se buchta peče cca 20 minut na 170° do zrůžovění. Když se vytáhne z trouby, poleje se 2 kelímky šlehačky a nechá se aspoň 2 hodiny uležet. A je to.